Dartseizoen 13-14 Oer’nDart Kamperzeedijk

Afgelopen donderdag, de 24e april was het alweer de laatste competitiewedstrijd van Oer’nDart Kamperzeedijk. Opnieuw een jaar waarin de spanning lange tijd voelbaar was onder de deelnemers. Na een mooi seizoen met 19 leden kunnen we weer terugblikken op mooie momenten: Van de schitterende 148 uitgooi van Gerben in een belangrijke wedstrijd tegen Jan Kappert (T20T16D20), de vele 180’ers die Jan pas aan het eind van het seizoen begon te produceren tot de spannende partijen waarin iedereen van elkaar leek te kunnen winnen.

Uiteindelijk kunnen er uiteindelijk maar 5 prijzen worden verdeeld en die zijn dit jaar als volgt: De eerste plek gaat naar Jan Kappert (83 pt.), gevolgd door Erik Esselink (76 pt.) en de 3e plek, die uiteindelijk nog de meeste spanning bracht gaat op onderling resultaat naar Erik van der Kolk (72 pt.). De beker voor de hoogste uitgooi gaat naar Gerben Esselink (148 check) en de beker voor de meeste 180’ers gaat overduidelijk naar Jan Kappert; hij wist er dit jaar maar liefst 6 te gooien! De eindstand komt zo snel mogelijk op ons Facebookaccount te staan.

We kijken nu alweer uit naar een nieuw seizoen Oer’nDart. Lijkt het je een keer leuk om mee te doen, kom gerust langs. Op Facebook kun je bijhouden wanneer het nieuwe seizoen weer start. Graag tot ziens!

2012-oerenddart-2014-groot

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...