Uitnodiging presentatie ontwerpsessie 26 januari

Donderdag 8 januari jl. is het startschot gegeven voor project “Dorpshart Kamperzeedijk”. Dat was een feestelijke bijeenkomst. In de nieuwsbrief die binnenkort in de schoolkrant verschijnt vertellen we er meer over.

Omdat er nog veel werk verzet moet worden in een relatief korte tijd zal er op maandag 26 januari een ontwerp dag gehouden worden. Deze dag zal er nagedacht, overlegd, ontworpen en getekend worden inzake de herinrichting en verfraaiing van de groenstrook voor de “oude nieuwbouw”, het plein voor De Driester en  de drie u welbekende aansluitingen op de N760.

Aan deze dag werken o.a. mee: deskundigen op verschillende gebieden van de Provincie Overijssel en gemeente Zwartewaterland, externe deskundigen op bijvoorbeeld het gebied van inrichting, groen en verkeer, mensen van projectgroep “Dorpshart Kamperzeedijk” en bewoners van de Kamperzeedijk, “oude nieuwbouw” en Oostermaat. Een gemêleerd gezelschap waarmee we hopen aan zoveel mogelijk wensen en ideeën vorm te kunnen geven.

Graag willen wij de uitkomsten van deze ontwerpsessie aan u presenteren op maandagavond 26 januari. Dan zal er volop gelegenheid zijn hierop te reageren, zodat we met uw aanvullingen verder aan de slag kunnen.

Datum           :  26 januari 2015
Tijd                 :  20.00 uur
Plaats             :  De Driester

Wij hopen u te verwelkomen!
Projectgroep  “Dorpshart Kamperzeedijk”

logo-dorsphart-kamperzeedijk

 


 

Dit vind je misschien ook leuk...