25 jaar stichting KOMOP

KAMPERZEEDIJK – Stichting KomOp aan de Kamperzeedijk bestaat deze maand op de kop af een kwart eeuw. Ooit heel kleinschalig begonnen, is de plaatselijke activiteitenorganisator anno 2007 uitgegroeid tot een onmisbare sociale factor in buurtschap Kamperzeedijk.

Reden genoeg om het jubileum eind deze week groots te vieren. In het eigen verenigingsgebouw De Driester, vanzelfsprekend. ‘We hopen dat alle Kamperzeedijkers dit feestje met ons mee komen vieren’, aldus het KomOp-bestuur.Iedere inwoner van de Kamperzeedijk en omstreken kent de jaarlijkse playbackshow en de fietstocht. Toch zijn dit zeker niet de enige activiteiten die KomOp organiseert. Maar liefst één keer per maand, met uitzondering van de vakantiemaanden juli en augustus, wordt er een activiteit op poten gezet voor de plaatselijke tienerjeugd.Maar liefst 25 jaar heeft het bestuur zich in wisselende samenstelling ingezet voor de jonge Zeediekers en voor deze gelegenheid heeft het huidige bestuur ervoor gekozen om dit flink te vieren.
Het programma zal bestaan uit drie onderdelen: een ballonnenwedstrijd voor de basisschooljeugd van de Kamperzeedijk, een etentje met de huidige vaste bezoekers van KomOp en als klap op de vuurpijl een groot jubileumfeest voor oud-bezoekers, oud-bestuursleden en andere belangstellenden in De Driester komende vrijdagavond.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Paul Sellers.

BRON Stentor >


Dit vind je misschien ook leuk...