40 jaar stepteam Kamperzeedijk

1978 – 2018 Stepteam Kamperzeedijk

Als je zegt steppen, dan zeg je Kamperzeedijk! Dit jaar bestaat stepteam Kamperzeedijk 40 jaar. Dat is een feestje waard! Wij willen dat graag met u samen vieren. Daarom wordt het Nederlands Kampioenschap op 8 september een speciale jubileum editie.

Centraal staat de wedstrijd om de Nederlandse titels. Maar er staat meer op het programma. De kidsrace is terug van weggeweest. De dag begint om 10.00 met deze race voor alle basisschooljeugd. Om 13.30 start de wedstrijd om de Nederlandse titels. Na het officiële NK zal er dit jaar ook een zogeheten “fun” race plaatsvinden. Om 40-jaar te vieren willen wij de reünie starten met een “golden oldie”; de 12,5 inch step. Wie wordt de snelste heer/dame over 1 ronde op deze iconische step? Daarna is het tijd voor gezelligheid, elkaar weerzien en mooie verhalen tijdens de reünie. De reünie is voor (oud)leden van de club maar ook voor oud-deelnemers van het NK.

Wat zou het leuk zijn om niet alleen de ‘oude’ gezichten op de reünie te zien, maar ook gewoon in één van de races. Daag elkaar uit en doe mee met het NK of met de 12,5 inch race. Er zijn zowel voor het NK als voor de 12,5 inch race een beperkt aantal steppen te huur.

Het team is druk bezig met de voorbereidingen voor 8 september. Dit kunnen wij niet alleen! Hiervoor hebben wij hulp nodig van sponsoren en vrijwilligers. Mocht je ons willen ondersteunen laat het ons weten.

Wij zoeken vooral nog een aantal verkeersregelaars die tijdens het NK en de 12,5 inch race willen zorgen dat de wedstrijden veilig kunnen verlopen. Heb je op 8 september ‘s middags tijd en wil jij een essentieel onderdeel worden van ons evenement? Word dan onze held en meld je aan als vrijwilliger.

Daarnaast zijn wij nog opzoek naar oud beeldmateriaal. Dus heb je nog ergens oude foto’s/video’s liggen laat het ons weten.

Wij hopen dat wij met z’n allen er een onvergetelijke dag van kunnen maken.

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op de website of doe ons een bericht op facebook/mail. Opgave kan via de site: http://stepteamkamperzeedijk.nl/wedstrijd/

Dit vind je misschien ook leuk...