Groendag zaterdag 21 April 2018

Hallo allemaal,

Winterslaapje uit? Al lekker genoten van de lentezon? Fijn hé.

Hoe jullie winterslaapje was, is heel belangrijk.

Maar wat ook heel belangrijk is voor onze Kamperzeedijk, is het aanzicht. Niet alleen het aanzicht van de bewoners, (Iedereen weer fris gewassen en uitgeslapen na de winter) maar ook het aanzicht van onze omgeving.

Als ik zo rondloop, dan zie ik best wel wat plekken die een beetje onderhoud nodig hebben. Nu kan ik dat op onze groendag van zaterdag 21 april 2018 alleen doen, maar dan moet ik ook alle koeken e.d. alleen opeten. Dat is dus niet gezond. Om mijn gezondheid te beschermen wil ik jullie vragen om mij te helpen.

Ik zal er voor zorgen dat om ongeveer 08.45 uur de koffie weer klaar staat. (Doe ik niet zelf hoor. Laat ik doen.) Als jullie dan om een uurtje of negen aan het werk gaan hebben we om ongeveer tien uur, verse koffie die dan wordt gebracht. (Tja, als jullie voor de koffie allemaal weer naar De Driester komen, wordt er niet meer gewerkt. Kunnen we niet hebben.)

Als we om 12.00 uur uitgewerkt zijn, is er weer een lekker broodje. Wat het precies wordt weet ik niet. Ik laat mij ook verrassen door de keukendames.

Ik hoop jullie allemaal te zien op zaterdag 21 april a.s. om 08.45 uur in De Driester.

Voor meer info:

Jan van der End. 038-3446328

Herman Kunst. 06-20392729

Alien Bosman. 038-3857032

P.s. Ook al ben je nog nooit op een “groendag” geweest, dat hoeft geen reden te zijn om nu ook niet te komen. Iedereen is welkom.

Dit vind je misschien ook leuk...