Nieuwe AED kast naast entree Driester

AED-symboolKAMPERZEEDIJK –  Recent is er een nieuwe AED-kast gemonteerd rechts naar de entree van de Driester. Deze is met de pincode 1111# beveiligd. Bij een hartstilstand is de ambulance is er niet altijd binnen 6 minuten. U misschien wel. Word burgerhulpverlener en red een leven in uw buurt, lees meer >

DSC_0931-400px

Landelijke lancering HartslagNu App

De App gebruikt de locatie informatie van de smartphone om de huidige locatie te bepalen. Deze data wordt naar het HartslagNu systeem gestuurd, waar deze informatie wordt gebruikt om die hulpverleners te alarmeren die ook daadwerkelijk binnen 6 minuten bij een reanimatie situatie kunnen zijn. Bij een oproep wordt een Sms-bericht en een pushbericht (bericht via de App) verzonden. Dit vergroot de kans dat de oproep meteen wordt ontvangen en direct gehoor kan worden gegeven aan de oproep.

De App is vanaf dinsdag 20 oktober 2015 beschikbaar voor alle burgerhulpverleners in Nederland. De App is te vinden in de Apple store en de Google Play Store onder de naam – hartslagnu -.
Ook als u nog niet aangemeld bent bij HartslagNu is de App voor u te downloaden. U dient zich dan nog wel eerst te registreren.

Naast alarmering via de App blijft alarmering via een Sms-bericht bestaan. Als u de App uitzet (niet verwijderen!) wordt u op dat moment gealarmeerd via een Sms-bericht op basis van het opgegeven adres (of adressen).

Note: Er wordt gevraagd om ‘locatievoorziening’ op uw smartphone op ‘altijd’ in te stellen voor de App. De App gebruikt niet continu uw GPS, maar deze dient wel altijd aan te staan.

Lees verder op http://www.hartslagnu.nl/

DSC_0933-_800px

Dit vind je misschien ook leuk...