24 september 2016 Opendag Outlook Groenprojecten

outlookgroen

Welkom in Grafhorst!

Hierbij ontvangt u een uitnodiging voor onze open dag.

We vieren met trots ons tien jarig bestaan op zaterdag 24 september op onze locatie aan de Kamperzeedijk 19 in Grafhorst.

We hebben in samenwerking met een aantal partners een gezellige, actieve en informatieve dag voorbereid, met diverse activiteiten voor jong en oud. Een paar voorbeelden: ‘vraag het de vakman’, kunst expositie, woodcarving, hondengeleidenshow, skelterbaan, workshops, hapjes & drankjes…

Kortom; kom naar onze open dag om ons en onze partners te ontmoeten. Kom proeven, kom ervaren en genieten.

Graag tot ziens op 24 september!

Sjerp Bouma
Outlook Groenprojecten.

Doet u ook mee aan een van onze jubileum acties?


1. Ontwerp zelf je favoriete speeltuin


Speciaal voor onze jonge bezoekers! Maak een mooie tekening en laat ons zien hoe je favoriete speeltuin eruit ziet.

Wat komt er allemaal in jullie speeltuin te staan? Een klimrek, schommel, zandbak of misschien wel een stoere boomhut… je mag het helemaal zelf bedenken!

Ontwerp jij de mooiste / leukste speeltuin? Dan win je een Speelgoedbon van € 100 !!


Je mag je speeltuin thuis ontwerpen en kunt hem bij ons inleveren.


2. Hoe oud zijn we?

We bestaan 10 jaar, maar hoe oud zijn we? Weet u het antwoord op deze vraag?

Onze mensen maken het waar, daar zijn we trots op en daarom staat ons team op onze website!

Bezoek onze team pagina, maak kennis met ze en noteer de leeftijd. Vermeld onze gezamenlijke leeftijd op een (brief)kaart, inclusief uw naam, adres en telefoonnummer en lever hem in tijdens de open dag.

Onder de goede inzenders verloten wij een tegoedbon van 500 euro!

>> klik hier voor ons team


3. Welk goed doel verdient een tuinman?

10 jaar is 10 man-uren… Wij steunen graag een goed doel of bijzonder project. Welk doel verdient volgens u wat extra aandacht? We horen het graag en wellicht komt ons team binnenkort voor u in actie!


Het najaar komt er aan!

Ondanks dat het nog volop zomer weer is denken wij toch al weer aan het najaar. Een tijd van snoeien en de tuin winterklaar maken.

Het najaarsonderhoud is misschien wel het belangrijkste onderhoud van uw tuin en zorgt er voor dat u het hele jaar kunt genieten van een prachtige en verzorgde tuin.

Voor ons is het altijd een drukke periode, wij adviseren u daarom ook graag om tijdig een afspraak te plannen. Dat kan telefonisch (038-3856658), maar sinds kort ook online!

>> Bezoek onze nieuwe website en plan uw afspraak!

 


 

Deze opendag wordt mede mogelijk gemaakt door:

● Bouwbedrijf Riezebos ● Buikema Stalling en Techniek ● Cronquels ● Deco Home Buitink ● Dolco verhuur ● Fa. Rietman & zn. ● Geus Hulp en Geleidehonden ● Herman de Haan ● Innogreen ● Jan Kooistra kunstschilder ● J. van der Wal Houtzagerij ● M en E Leercollectie ● Mijn Kidswear ● Outlook Groenprojecten ● Piet den Hertog kunstschilder ● Postuma AGF ● Samen Loop voor Hoop ● Uitgekookt ● Veldman Hasselt ● Dexter Design ● Zeno Products ● Erve Slendebroek ● Wijnhandel Hengst

 


 

Dit vind je misschien ook leuk...