Stepteam in de prijzen bij NK cross

OLDENZAAL – Zware strijd afgelopen zaterdag in Oldenzaal, waar het Nederlands kampioenschap stepcross 2014 werd verreden. Diana Klooster uit IJsselmuiden (Stepteam Selles Kamperzeedijk) sleepte bij de dames junioren de nationale titel in de wacht en ook Marit van der Weerd (zilver, dames cadetten) en Jorian Duijm (brons, heren cadetten) kwamen thuis met een medaille. Hiermee werd nog maar eens onderstreept dat Stepteam Selles een sterk jeugdteam heeft dat altijd voorin meedoet.

Een loodzwaar parcours over heuveltjes, zandpartijen, bospaden, loophellingen en een asfaltbaan vergde het uiterste van conditie en inzet van de deelnemende steppers. Na zo’n veertig minuten crossen voor de jeugd en ruim een uur voor de volwassenen was het deelnemersveld dan ook totaal uit elkaar gereden.
Ook bij de volwassen rijders viel er een podiumplaats te noteren: Diana van der Weerd eindigde in de categorie dames masters als derde.

Stepteam Selles Auto’s Kamperzeedijk bereidt zich nu voor op de volgende cross, die het samen met Stepteam Zwolle zelf organiseert en die plaatsvindt op 15 februari in Zwolle.

 

Dit vind je misschien ook leuk...