Vanaf 26 maart t/m 1 april staat er een inzamelcontainer bij de Driester

Kleding- en schoeneninzamelingsactie

KAMPERZEEDIJK – Stichting Humantex zamelt gebruikte kleding en schoenen in, die hun weg grotendeels vinden naar Oost- Europa en Afrika. Scholen en verenigingen krijgen minimaal 13 euro cent per kilo opgehaalde kleding / schoenen. Per jaar wordt door stichting Humantex een bedrag van de opbrengst overgemaakt aan het Lilianefonds.

slider-lilianefonds-inzameling

Van 26 maart t/m 1 april 2015 zal er bij de school (de Driester) een container staan. Vooraf ontvangt ieder gezin 2 plastic zakken waarin u kleding of schoenen die u niet meer nodig heeft kunt doen. De kleding moet schoon en heel zijn en de schoenen per paar aan elkaar gemaakt. Het is belangrijk dat de zakken goed gesloten worden. Op 2 april wordt de container weer opgehaald.
Wij willen u vragen of u de kasten eens na wilt kijken en mee wilt doen met deze actie. Het levert niet alleen school, maar ook het Lilianefonds wat op. En u zelf ook: een opgeruimde kast…

Voor alle duidelijkheid: de missie van het Liliane Fonds is eraan bijdragen, dat de levenskwaliteit van kinderen en jongeren met een handicap in ontwikkelingslanden verbetert en dat ze, nu en later als volwassenen, meetellen en meedoen in de samenleving.

Bron: CNSchool de Driester


Dit vind je misschien ook leuk...