IJsseldeltadag op za. 24 mei in Mastenbroek!

Op zaterdag 24 mei 2014 bent u van harte welkom bij de IJsseldeltadag in polder Mastenbroek! Het thema is dit jaar ’650 jaar polder Mastenbroek’. Deelnemende bedrijven >


De IJsseldeltadag

Tijdens de IJsseldeltadag openen acht bedrijven in Mastenbroek van 10.00-17.00 uur hun deuren voor het grote publiek. Op deze dag kunt u genieten van de mooie en weidse polder Mastenbroek en gratis een kijkje nemen in de stal van diverse (agrarische) bedrijven.

De bedrijven organiseren daarnaast in en om het bedrijf allerlei activiteiten zoals een workshop Koe Schilderen, een weidevogelsafari, een show met oude tractoren, kanovaren en een streekmarkt met producten van (H)eerlijk IJsseldelta.

Mastenbroek toen

Ook kunt u tijdens de IJsseldeltadag een bezoekje brengen aan de tentoonstelling Mastenbroek toen‘. Aan de hand van oude foto’s, verhalen en voorwerpen laat de werkgroep Eigentijds Erfgoed Mastenbroek zien hoe de mensen vroeger leefden en werkten in de polder.

Tussen 10.00 uur en 12.00 uur kunt u bij de bron aan de Nieuwe Wetering tussen nr. 29 en 31 gratis uw flacon parfum l’Essence de Mastenbroek laten navullen.

Zin in een dagje uit met hele gezin?
Kom dan op zaterdag 24 mei naar de IJsseldeltadag! Meer informatie over de dag leest u op deze website.

Deelnemende bedrijven >

Dit vind je misschien ook leuk...