Zeedieker dames sterk in steprace Berkel

maxime-hermien-sliderBERKEL – Afgelopen zaterdag 9 augustus 2014 was de nationale step competitie onderdeel van het criterumvan Berkel in Zuid Holland. Hier werd rond het middaguur in een criterium van 60 minuten  gestreden voor de  NAF Kickbikecup punten. Op een stratenparcours van 1,3 km met een harde wind was de strijd zwaar. Maar goed de Zeedieker zijn wel gewend aan wind dus ze voelden zich in hun element in Berkel.

Hermien Koers haalde de eerste plaats in ‘overall senioren ‘ dames categorie (de koningsklasse zo te zeggen) en Alice klooster kwam op de derde over de meet. Diana klooster te winnen bij de junioren. Bij de dames cadetten kwam Marit van der Weerd net te kort en werd tweede voor team genoot Josine Akkermans  die de derde plek op eiste.

Verder waren er nog podiumplaatsen bij de heren masters hier werd Jan van der Weerd eerste en wist ook Andre Visscher de tweede plaats te behalen. Bij de dames masters pakte Diana van der  Weerd tweede plaats in een sterk master damesveld.

Bij de senioren heren overall was de huidige Nederlands kampioen uit Woudenberg Stefan Bouman veel te sterk en hij won met overmacht  het criterium.  Al met al was het een mooie wedstijd en hopelijk is het volgende week in Sneek weer net zo spannend als daar de volgende punten worden verdeelt voor de National competitie om de KickbikeCup.

Voor uitslagen en beelden zie www.autoped.nl/berkel

2014-Alice-Klooster-Berkel

Dit vind je misschien ook leuk...