Kidssteprace, scholenestafette en 50 km steprace za. 20 sep.

Steppen op de Zeediek 20 september 2014

Stepteam Selles Kamperzeedijk is druk bezig met de voorbereidingen voor de jaarlijkse stepwedstrijd op Kamperzeedijk. In het ochtendprogramma vindt er dit jaar weer een kids steprace plaats. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen hier aan de start verschijnen om hun steptalenten te laten zien.

Daarnaast zal er een scholen stepestafette zijn voor de groepen 7 en 8 van de Driester en Mastenbroek. Leerlingen hebben al geoefend waardoor het een spannende race zal worden. Opgave voor de kids kan tijdens de morgen op de Kamperzeedijk nog, opgave van teams kan via de poster op school.

Verder wordt er dit jaar een steptoertocht georganiseerd. Mensen die het leuk vinden om op een recreatieve manier kennis te maken met deze gezonde sport kunnen zich opgeven om mee te doen aan de toertocht.

De stepwedstrijden 20 september zijn dit jaar geen Nederlands Kampioenschappen en zijn voor de senioren geen 42 km maar dit keer 50 km lang. De wedstrijden zullen dus iets langer zijn dat we de laatste jaren gewend zijn. Er geldt open deelname iedereen kan meedoen. Na de race zijn aansluitend huldigingen in de Driester.

De wedstrijden zijn de afsluiter van de nationale zomer-weg stepcompetitie Kickbike Cup. En daarom is er ‘s avonds om 19.30 uur ook nog een programma voor de eind huldiging van de stepcompetitie bij de hoofdsponsor Selles auto’s. Voorafgaand is er een BBQ.

Voor alle informatie zie: www.stepteamkamperzeedijk.nl/wedstrijd

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...