Inschrijvingen voor Steprace za. 20 sep. 2014 van start!

Zaterdag 20 september 2014 vindt de jaarlijkse stepklassieker plaats aan de Kamperzeedijk.
stepteamkamperzeedijk.nl/wedstrijd/

OLYMPUS DIGITAL CAMERABij deze editie zijn er ook weer wedstrijden voor kinderen van 4 t/m 12 jaar ‘s ochtends.

Al vele jaren is de organisatie van dit evenement in handen van Stepteam Selles Kamperzeedijk. De laatste jaren worden we hierbij ondersteund door onze zustervereniging uit Zwolle.
We zijn dan ook blij, dat ieder jaar weer de toprenners uit Nederland aan de start staan. Dit jaar is de steprace geen Nederlands Kampioenschap, maar de afsluiter van de landelijke stepcompetitie. Nieuw is dat na afloop van de wedstrijd ook de huldigingen plaats vinden van de gehele competitie.

Ook dit jaar hopen we dat er dit jaar weer Zeediekers mee doen en zich inschrijven.  Zelf zullen we deze wedstrijd op allerlei manieren promoten, maar schroom niet om zelf anderen ook op de hoogte te brengen van dit mooie sport evenement.

Het event is dit jaar geen NK, maar telt wel mee in de landelijke stepcompetitie.

Het parcours ca. 4.792 meter lang (ca. 5 km asfalt) en loopt deels door de Pieperpolder en over Kamperzeedijk in het eeuwdenoude Deltagebied Mastenbroek. Een echt polderlandschap. In de route zitten twee korte dijkklimmetjes.

94% van de route bestaat uit asfalt. Alleen de start/finish zone is bestraat met stenen. Op de wedstrijddag zijn er meerder supposten voor u in touw die zorg dragen dat de route afgezet is. Verkeer in en uit de Pieperpolder heeft echter wel gewoon doorgang maar wordt gealarmeerd en verzocht de deelnemers niet te hinderen. Ondanks dat er een vergunning voor het afzetten van de weg is aangevraagd, neemt u tijdens de race gewoon deel aan het verkeer!

Meer over het evenement vindt u op stepteamkamperzeedijk.nl/wedstrijd

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit vind je misschien ook leuk...