8 oktober is het 25 jarig jubileum van Juf Korenberg bij de basisschool

Bron: www.dedriester.nl

CNS  – Op woensdag 8 oktober 2014 willen we met alle leerlingen stilstaan bij het jubileum van juf Korenberg. Zij is al 25 jaar werkzaam in het onderwijs. Daarnaast willen we op die morgen ook afscheid nemen van juf Aalberts. We gaan dit met en voor elkaar doen aan de hand van het thema ‘Feest in de jungle.’

In de groepen gaan de kinderen wat voorbereiden wat ze later die morgen op de grote trap aan alle andere kinderen presenteren. Voor eten en drinken wordt er gezorgd. De kinderen hoeven zelf niets mee te nemen. Wanneer uw kind het leuk vindt om passend bij het thema verkleed op school te komen, dan maakt dat het nog extra feestelijk. De kinderen zijn op de gebruikelijke tijd uit (12.30 uur). We gaan er een feestelijke morgen van maken.

Dan nog een vraag: we willen voor de beide juffen die weggaan een aandenken van de leerlingen meegeven. Wanneer u hieraan mee wilt doen, kunt u uw bijdrage in een gesloten envelop meegeven aan uw kind. De envelop kan bij de groepsleerkracht ingeleverd worden.

Het cadeau voor juf Rouw wordt op 6 oktober aan haar overhandigd. Juf Aalberts krijgt haar cadeau van de kinderen op 8 oktober.

Kijk voor eventuele laatste updates op: dedriester.nl

jubileum

Dit vind je misschien ook leuk...