Dart speelronde 12 – 20 november 2014

Een dubbele speelavond gehad waarin iedereen 2 wedstrijden moest spelen. Zeer belangrijk dus om wat te doen aan de onderlinge verschillen daar waar er 6 punten te behalen vallen! Vanavond mocht Jan Kappert zijn 2e 180er bijschrijven in een wedstrijd tegen Nicky, waarin hij ook een shanghai finish wist te noteren – 120 – dus voorlopig koploper met de hoogste finish, wat inmmidels alweer de 4e 110+ finish betekent. Het gaat de goede kant op. Ook de 180’er betekent alweer de 7e van deze competitie, het verbeteren va de 11 stuks van vorig seizoen lijkt gemakkelijk haalbaar!

Dan het klassement. Jan Kappert deed ook hier goede zaken door de volledige 6 punten te pakken en komt zo op gelijke hoogte met koploper Erik Esselink die ook 6 punten pakte (red. overigens uit 3 wedstrijden). Harco had een wat mindere dag en wist uit 3 partijen ‘slechts’ 4 punten te pakken waardoor hij, zij het met een wedstrijd minder gespeeld, op 5 punten achterstand tot de koplopers aankijkt.

Johan wist 5 punten te behalen uit wedstrijden tegen Nicky en Erik vd Kolk en sluit zo voorzichtig aan met 30 punten, terwijl de concurrentie aan de deur klopt met achtereenvolgend 29 (Gerben), 28 (Berjan), 27 (Erik vd K) 26 (Herald) én 25 (Rick)! Ongemeen spannend dus weer.

Tot volgende week!

 

Dit vind je misschien ook leuk...