Eindstand seizoen 2014-2015

Bij deze een berichtgeving van de dartvereniging van de Kamperzeedijk. Afgelopen donderdag hadden wij onze laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Al met al was het enkele weken voor het einde reeds duidelijk dat Erik Esselink (90 punten) er voor het eerst in zijn carrière vandoor zou gaan met de eerste prijs na enkele seizoenen net ernaast te hebben gegrepen. Een terechte kampioen door een ijzersterk seizoen. Een nette tweede plaats was voor Jan Kappert; bij een kampioenschap dit seizoen had hij ook de wisselbeker mogen houden aangezien hij de 2 seizoenen ervoor wel kampioen wist te worden. De derde plek was dit seizoen voor Gerben die keurig met 81 punten onder Jan Kappert (85) staat. Namens alle leden gefeliciteerd met jullie podiumplaatsen!

Dan verder met de speciale bekers. Te weten; die van de meeste 180’ers en die van de hoogste uitgooi. Vorig jaar wist Jan Kappert er maar liefst 6 te gooien, maar dit jaar waren 3 maximale scores genoeg om ook deze beker mee naar huis te nemen. De hoogste uitgooi ging, ook net als vorig jaar (toen met een 148 finish), naar Gerben Esselink die dit keer een keurige 132 wist uit te gooien.

Enkele mooie punten om nog nader te benoemen van dit seizoen:

  • Dit seizoen wisten maar liefst 9 van de 20 deelnemers een 100+ finish te noteren
  • Dit seizoen zijn er in totaal 13 180’ers genoteerd (2 meer dan vorig seizoen)
  • Met 20 deelnemers was dartvereniging Oer’nDart ook dit seizoen weer 1 van de meest populaire verenigingen van de Kamperzeedijk

De complete eindstand kunt u hieronder zien, tot volgend seizoen!

Wil jij volgend jaar ook onderdeel uitmaken van onze vereniging? Stuur even een mailtje met je gegevens naar dickduitman@hotmail.com, dan nemen we contact met je op!

2015-05-02 22.10.11 31. Statistieken_14-15_eindstand_2015

Dit vind je misschien ook leuk...