Mooie stepdag an de Zeediek

KAMPERZEEDIJK –  Het was een mooie stepdag zaterdag 20 september 2014 aan de Kamperzeedijk. De kids gingen als eerste van start om 10.00 en er werd vol enthousiasme gestreden voor elke prijs en presentje. Een pracht tafereel. Ook oudere Zeedieker cracks stepten mee in een speciale prominenten heat. Aanvullend vond er een scholenestafette plaats, een nieuw element waarbij een mooie grote blinkende beker werd uitgereikt.

Om 13.00 uur gingen de pupillen (10-12 jaar) en de cadetten (13-15 jaar) van start voor hun competitie steprace rond de Slaperdijk. Een mooie strijd. En nadat alle jeugdrijders binnen waren werden de senioren velden weggeschoten. Een onderdeel in de landelijke stepcompetitie.

Kamperzeedijk was dit keer de afsluitende steprace in deze landelijke Kickbike Cup, de zomer-wegcompetitie. Na de race werd er buiten gehuldigd en konden de deelnemers aansluitend meedoen aan een BBQ en om 19.30 uur ging er een gezellige eind huldiging van start met muziek, films en interviews.

 

Kijk voor meer foto’s
Kidsrace op Breman.net > (door Gert Mulder)
Foto’s cadetten en pupillen race > (door Bernd  Steenbergen)
Foto’s senioren velden > (door Bernd Steenbergen)
Uitslagen wedstrijden >

 

WE DANKEN ALLE SPONSOREN DIE DEZE DAG MOGELIJK MAAKTEN:
http://stepteamkamperzeedijk.nl/wedstrijd/#sponsors

Successen rijders Selles Kamperzeedijk 20 september 2014

De stepwedstrijd aan de Kamperzeedijk werd een succes voor het stepteam van Selles Auto’s Kamperzeedijk. Bij de cadetten kwam Marit van der Weerd op de hoogste trede van het podium. Na een slimme race versloeg zij haar eeuwige rivaal Fiona Olthof op overtuigende wijze. Josine Akkermans werd derde.

Bij de dames senioren werd Hermien Koers tweede en Alice Klooster vierde. Snelste junior was Diana Klooster, zelfs vierde in het over-all-klassement. Bij de masters werd Diana van der Weerd tweede.

Bij de heren senioren werd Roel van de Velde zesde en was Chiel Wind de snelste junior. Jorian Duijm bij de cadetten en Johan Klooster bij de pupillen werden tweede. Jan van der Weerd, bij de masters, moest helaas opgeven. Veteranen Brian Veltman en Gerard Wessels werden zesde en achtste.

Het weer was prachtig en de organisatie verliep vlekkeloos. Deze wedstrijd van bijna 50 km vormde een mooie afsluiting van de stepcompetitie. Stepteam Selles Kamperzeedijk gaat nu trainen voor het cross-seizoen.

 


Dit vind je misschien ook leuk...