Reünie basisschool klas (Driester) 1976-’84

GENEMUIDEN –  Vrijdagavond 19 februari 2016 werd er een gezellige reünie georganiseerd voor oud-leerlingen van de basisschoolklas van 1976-1984 in Genemuiden. Een klas van 18 leerlingen ;  Alice Bosman, Thijza Brouwer, Rolf Dekker, Henk-Jan vd End, Erik Esselink, Ina Fuite, Arjan Sijpersma (overl.), Bertin Meuleman, Jantina Mijnheer, Marieke Olthuis, Hilco van der Wal, Hanneke Stoel, Herko vd Sluis, Emmy Toering, Aafje vd Vegte, Hetty Verhoek, Lilian Welbergen, Edwin Winter. Een gezellige en leuke klas.

De reünie werd gevierd tijdens een gezellige avond met warm buffet. Niet alle 18 oud-leerlingen waren aanwezig ; enkelen waren afwezig door ziekte of andere verplichtingen. Desondanks was er een gezellige groep naar Genemuiden gekomen om zo samen herinneringen op te halen. Velen van hen wonen nog lekker dichtbij in deze regio, maar ook een aantal van hen zijn uitgewaaierd naar andere provincies, zelfs het buitenland. Zo Aafje vd Vegte woont bovenin Denemarken, maar was ook van de partij.

Jantina had een presentatie voorbereid met leuke details, foto’s en quotes van iedereen. Als men zo gezellig samen zit dan komen vele herinneringen en ludieke momenten weer boven. Zo bleek dat alle juffen en meesters bij menig nog vers in het geheugen liggen…. alsof het gisteren was. Ook het jaarlijkse kerstfeest, de verjaardagspartijtjes en kamp zijn momenten die warm in de herinnering blijven. Marieke vertelde dat meester Olthuis (Gerrit) op dit moment veel schildert als hobby en ook af en toe exposeert.

Het was een leuke avond opgezet door Lilian, Jantina en Emmy. Hiervoor dank namens de aanwezigen. En de groep wil proberen een reünie vanaf nu elke vijf jaar te herhalen op een leuke gezellige ongedwongen manier.

Foto’s door : Kamperzeedijk.nl

19-feb-2016--reunie-basisschoolklas-1976

1000px- reuniebasis-schoolklas-driester-1977

1000px- reuniebasis-schoolklas-driester-1977-lilian-jantina-emmy

klas-thijza-2
Dit is de klas samen met een oudere klas op de foto met Juf Nies in het gloednieuwe schoolgebouw. Hieronder deze twee klassen nog een keer maar dan later.

klas-thijza


 

Dit vind je misschien ook leuk...