Wandelen in Nijmegen voor de KWF & Radboud Oncologie

Dit bericht is ingezonden door Aletta Hammer, omdat ik het bijzonder vind dat een inwoner van de Kamperzeedijk, mee doet met de Wandelvierdaagse in Nijmegen en dat ook nog eens voor een goed doel.
 
Wie steunt Willy doormiddel van een gift?
Zodat ze straks met een mooi bedrag naar Nijmegen kan?
Hieronder een stukje wat Willy geschreven heeft op de sponsor site.
 
Waarom ik wandel voor een goed doel!
In 2006 heb ik een poging gedaan de 4 daagse te lopen, helaas werd deze wegens de hitte afgelast. In 2007 ben ik ziek geworden en vorig jaar had ik dankzij mijn dochter de moed, energie en durf om de 4 daagse te lopen. Met goed gevolg heb ik deze uitgelopen. Dit jaar hoop ik dus weer te starten en nu wil ik graag KWF & Radboud Oncologie te steunen.
 
11 jaar geleden heb ik zef de diagnose borstkanker gekregen, na anderhalf jaar kuren, veel ellende, pijn en wat al niet meer gaat het nu goed met mij. Maar om mij heen zijn verschillende mensen waarmee het niet goed gaat of zijn overleden. Daarom wil ik nu mijn steentje bijdragen, ik hoop dat veel mensen mij willen steunen tijdens de 4 daagse doormiddel van een gift voor KWF & Radboud Oncologie Fonds. Het geld voor onderzoek is heel hard nodig. Ik draag dit doel een heel warm hart toe.

Dit vind je misschien ook leuk...