Wijkagenten zwartewaterland

Eindejaarsboodschap 2018

Beste inwoners van de gemeente Zwartewaterland,

Het einde van het jaar 2018 nadert. Voor ons, als wijkagenten, van Zwartewaterland een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen jaar.

Begin dit jaar heeft wijkagent Rebecca Viel haar ‘wijk’ Zwartsluis verlaten voor een nieuwe uitdaging. Johan Bouma is de nieuwe wijkagent van Zwartsluis geworden. Wij zijn in het basisteam IJsselland-Noord (gemeenten Zwartewaterland, Kampen, Staphorst en Steenwijkerland)gaan werken met clusters. In het cluster Zwartewaterland werken we met 15 politiemensen, waarin een ieder zijn eigen specialisme heeft.

In 2018 hebben wij veel meldingen ontvangen vanuit de samenleving over uiteenlopende zaken. Wij hebben deze meldingen serieus opgepakt en, waar mogelijk opgetreden. Het is goed om te merken dat u ons weet te vinden op het spreekuur in het gemeentehuis en op sociale media. Of dat u ons aanspreekt tijdens onze surveillance.

Het is belangrijk dat u dit blijft doen! Want op die manier weten we wat er speelt in uw buurt en hoe we daar op in kunnen springen.

Bedankt voor al uw meldingen en uw hulp dit jaar! Wij kijken positief terug op 2018 en hopen in 2019 de veiligheid en klantgerichtheid in Zwartewaterland nog verder te verbeteren. Met uw hulp zorgen wij samen voor een veiligere gemeente!

Wij wensen u goede kerstdagen, een veilige jaarwisseling en een gezond en veilig 2019!

Met vriendelijke groeten,
Jochem Schreurs wijkagent Genemuiden
Bertri Post wijkagent Hasselt
Geert- Jan Hahné waarnemend wijkagent Hasselt
Johan Bouma wijkagent Zwartsluis

Dit vind je misschien ook leuk...