Verwarmingssluis BV schenkt CV ketel

Elburg/Oldebroek – Vanaf begin 2012 is de Voedselbank Elburg – Oldebroek gevestigd in een gedeelte van het voormalige VNK gebouw aan ‘t Straatje 6 te Oostendorp/Elburg. De Voedselbank deelt elke week voedselpakketten uit aan mensen die niet meer rond kunnen komen met hun inkomen. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord ondernemen heeft Firma Verwarmingssluis BV van de Kamperzeedijk (Genemuiden) kosteloos een nieuwe Intergas CV ketel beschikbaar gesteld en gemonteerd. De vorige CV ketel was verouderd en ongeschikt voor het gebruik door de Voedselbank.

Door een aantal slimme technische aanpassingen wordt met deze vervanging het energieverbruik aanmerkelijk omlaag gebracht. Ook heeft Verwarmingssluis BV, samen met de Voedselbank, nagedacht over een verlichtingsplan voor de gehele ruimte van de Voedselbank, voor kostenbesparing en om zuiniger om te gaan met energie. Verwarmingssluis BV zal de verwarmingsinstallatie de komende jaren kosteloos onderhouden. Zo kan Voedselbank Elburg – Oldebroek, wat dat betreft, zorgeloos de toekomst tegemoet zien en de klanten blijven ondersteunen met een voedselpakket.

Daarvoor komen voldoende producten binnen. Financieel is het wat moeilijker. Een gift is dan ook van harte welkom. Het rekeningnummer van de Voedselbank is NL69RABO0301005818.

Voor meer informatie: www.voedselbankelburgoldebroek.nl

2014-voedselbank-oldebroek-staandefoto

Dit vind je misschien ook leuk...